Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sürgős

Főoldal » Középiskola » Matematika
288
Lg(x+3)+lg(x-1)=1
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1

lg(x+3)+lg(x-1)=1

lg(x+3)(x-1) = lg10

(x+3)(x-1) = 10 másodfokú egyenletet oldd meg TE! Megyek tovább!
Módosítva: 5 éve
0