Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Forgáshenger

Főoldal » Középiskola » Matematika
685
Mekkora annak a forgáshengernek a térfogata és felszíne melynek adatai a következők:
a) r=5cm ; m=10cm
b) r=10cm ; t palást= 2000cm2
c) m=10cm ; t palást= 1500cm2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sos, henger, 12. osztály
1
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

Csatoltam képet.
0