Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika, Halmazok

Főoldal » Középiskola » Matematika
318
Sziasztok, valaki segítene ennek a feladatnak a megoldásában?

Határozza meg az A, B és C halmazokat, ha tudjuk, hogy:

A U B U C = {1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10}
A /\ B = {1, 2, 5, 6, 7}
A /\ C = {5, 6, 7, 8}
B /\ C = {3, 5, 6, 7}
A /\ B /\ C = {5, 6, 7}
A U B = {1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9}
B \ A = {3, 9}

Előre is köszönöm a segítséget :)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika, sos, Középiskola, halmazok
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem.
0

Csatoltam képet.
0