Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S.O.S. fogalmazás

670
megint itt vagyok.Még egy fogalmazás kellene. Témája: gyereknek vagy felnőttnek látnak-e engem az emberek!
ez is 10-15 mondat.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Irodalom

Válaszok

2
Ehez tudni léne azt,hogy hány éves vagy.
0

Szia! Ezt a fogalmazást már egyszer megírtam, de a te gondolataidat nehéz megfogalmazni. Hiába írok az egyik álláspontról, ha rád a másik igaz. Megpróbálok valamit összehozni úgy, hogy egyik felé se vigyelek el.

Sok különböző szemszögből ítélhetünk meg valakit, mások is ezt teszik velünk. Ebben a korban a legjobban talán a gyerek-felnőtt szerep váltakozásán érzékelhetjük ezt.
Ez az éb esetemben sincs másképp. A szüleim szemében még mindig az a tipegő kisbaba vagyok, aki körbe-körbe futkosott a lakásban. A nagyszüleim a kicsivel idősebb, 5-7 éves koromra emlékeznek, mikor minden érdekelt és rengeteg mesét néztünk együtt. Ilyen volt például a ... vagy a .... A távolabbi rokonok, ismerősök, akik csak keveset látnak, minden évben elcsodálkoznak, hogy mekkorát nőttem, bennük mondig az az előtti találkozásunk marad meg. A testvéreim / unoka testvéreim is a két állás pont között vannak szerintem. Ismeretlen emberek, pedig általában felnőttnek néznek. Rengetegszer többnek néznek, mint amennyi vagyok.
Szerintem ez attól függ, hogy kiről van szó, viszont többségükben gyereknek néznek.
1