Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Megoldás?

Főoldal » Középiskola » Matematika
277
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a)
 50 × 8 = 50×8 = 400 =20
 50 / 8 = 50/8 = 25/4 

b)
 72 × 8 = 576 =24
 72 / 8 = 72/8 = 9/1 = 9 

c)
 72 × 50 = 3600 =60
 72 / 50 = 72/50 = 36/25 
0