Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!!! Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
1003
Alakítsa teljes négyzetté az alábbi másodfokú kifejezéseket!
1. x2 – 6x + 8

2. x2 + 9x + 20

3. -x2 + x –12

4. 5x2 – 5x + 10

5. -8x2 – 16x + 4

6. 16x2 + 16x + 8
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

5
Készítem. Ebben a videómban magyarázom. Megtisztelsz, ha megnézed:
https://www.youtube.com/watch?v=O-gI3d-LHAQ&list=PLwXxAxAEOlGhNv6JCOwW1uDe3X-CiXbzj&index=4
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet. Ha megnézed a videómat és ezeket a példákat, akkor az utolsó két példát kérlek old meg egyedül. Én bízok benned! :)
Módosítva: 5 éve
0