Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 1.2

Főoldal » Középiskola » Matematika
273
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
i) feladat:

3x=-9
A feladatnak nincs megoldása, mivel 3-at nem lehet úgy négyzetre emelni, hogy az -9 legyen.

j) feladat:

42x=0
(42)x=0
16x=0
Ennek a feladatnak sincs megoldása, mivel 16 egyik hatványa sem lesz egyenlő 0-val és 0-ának pedig bármely hatványa 0.
Módosítva: 5 éve
0