Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség kérése faladat megoldásokra

Főoldal » Középiskola » Matematika
1436
A logaritmus azonosságai
Az x,y és z változókkal fejezzük ki az a,b,c stb. ismeretlenek értékét:
a) lga=lgx-lgy+lgz
b) lgb=2szorozva lgx+lgy
c) lgc= 3 szorozva lgz+4szorozva lg3
d) lgd= 2 szorozva lgy-3szorozva lgz
e)lge=12szorozva lgy-23szorozva lgx
f)lgf=1-lgx
g)lgg=2-3szorozva lg5+12szorozva lgx
h)lgh=13szorozva lgz-15+34szorozva lgy
i)lgi=-lg(x+1)-3 szorozva lgy-4
j)lgj=x-y+lgz
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
logaritmus
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

5
Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet.
Kaphatnék még segítséget a többi feladat megoldásában is ?
3210
Módosítva: 5 éve
0