Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Logartimuskok

Főoldal » Középiskola » Matematika
368
Log₂ 16=X X=
Íg 10000 =y y=
Log₃ z=2 z=
Sós kèrlek!!!!!!

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Kerlek
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ha megnézed ezt a videómat, akkor meg fogod érteni. :)
https://www.youtube.com/watch?v=8HI6MCuYCls&list=PLwXxAxAEOlGiZU5r7848UsLA4FO5J0CYz&index=6

log₂ 16=X
X= 4

lg 10000 =y
y=4

log₃ z=2
z=9





Módosítva: 5 éve
1