Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Közegellenállás

Főoldal » Középiskola » Fizika
516
Mekkora közegellenállási erő hat arra a buszra,amely 90km/h sebességgel halad,az autóbusz homlokfelülete 5,5 m²,közegellenállási tényezője k=0,9 és a levegő sűrűsége 1,29 km/m³
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
F = (25m/s)2 * 5,5m2*1,29kg/m3*0,9

=3990,9375 N
0