Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nem voltam órán, de az anyagot se értem, segítséget kérnék.

Főoldal » Középiskola » Matematika
356
Olyan feladatom van hogy (a+b)² / (a-b)² / (x+y)² .....
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
(a+b)²= a²+2*a*b+b²
(a-b)²= a²-2*a*b+b²
(x+y)²= x²+2*x*y+y²

1