Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S.O.S Fizika 6-osztály Kérnénk szépen segitséget!

Főoldal » Általános iskola » Fizika
291
Segitseget kernenk! Koszonom szepen.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
160 km / 20 km = 8, tehát 8-szor tette meg a nap ezt az utat, és 4 szállítmányt vitt az üzletbe, mivel 1 utat mindig megtett amikor az üzlettől a raktárig ment (4 ilyen volt)
Az üzletnél lesz a kocsi a nap végén. (A-ból B-be megy valami, akkor: 1 út = B-nél van, 2 út = A-nál van... és így tovább... szóval ha páros ez a szám akkor a kiindulási (A) pontban van, ha páratlan akkor a B pontban.)
Módosítva: 5 éve
0