Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek trigonometriai! Kérlek segítsen valaki ebben a feladatban

Főoldal » Középiskola » Matematika
321
II. rész
1. A -2π < x < 2π valós számok közül x=?, ha cosx = - 0,5
2. Add meg a valós számhalmaznak azokat az x elemeit, melyekre 4∙sinx - 1 = 0
3. Az egységsugarú körben ábrázolva, a definíció alapján vezesd le, mennyi
sin 1280o
cos (- 600 o)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Készítem
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet.
1