Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
692
Sziasztook! Ezekben a matek feladatokban tudnátok nekem segíteni? Előre is nagyon szépen köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

4
Ezek nagyon fárasztó kérdések xD
1. Feladat
A) 131+65,5
3. Feladat
1. (14-9x)*2-11= -91
28-18x-11= -91 / +11
37-18x = -80 /+18x
37= -80+18x /+80
117=18x /:x
x=6,5
2. 5x-17=101-4x
........2..........3.....
..3(5x-17)=2(101-4x) /*6
........6...............6.......
....15x-51 = 202-8x /+51
....15x=253-8x /+8x
....23x=253 /:x
....x=11
0

Csatolom képben a számjegyes feladatok megoldásait. Remélem érthető amit leírtam. A 6/c megoldása: 684
Módosítva: 9 éve
0

Itt lesz a magasságos feladat! Képet csatoltam!
0

Csatolom azt a képet amin a mozis megoldás van!
0