Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
428
Hol monoton növő az alábbi parabola? Adja meg a maximumának helyét és értékét!

-x²+4x-3
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem. Erről is csináltam videót. Ha van kedved és időd, akkor érdemes megnézned. :)
https://www.youtube.com/watch?v=O-gI3d-LHAQ&list=PLwXxAxAEOlGhNv6JCOwW1uDe3X-CiXbzj&index=4
Módosítva: 5 éve
1

Csatoltam képet.
0