Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!!! Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
290
1. Ábrázold közös koordinátarendszerben:

f(x)= (x-4)2
g(x)=2(x-4)2
h(x)= 2(x-4)2-7

2. Ábrázold az f(x)=(x + 5)² + 6 fv.-t!

3. Ábrázold az f(x)=x ² + 6x + 10 fv.-t!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

4
Megpróbálom/készítem
0

f(x)= (x-4)2-zöld
g(x)=2(x-4)2-kék
h(x)= 2(x-4)2-7-piros
Mindjárt jön a másik kettő
0

2. Ábrázold az f(x)=(x + 5)² + 6 fv.-t!
0

3. Ábrázold az f(x)=x ² + 6x + 10 fv.-t!
0