Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

ANGOL FORDÍTÁS

364
Segítségeteket szeretném kérni, ezt a pár mondatot kellene lefordítani angolra, ami nekem nem megy:/ Nem kell szó szerint. Csak a Mindenki című film történetét kellene összefoglalni, és ezt találtam a neten.

"" A történet 1991-ben játszódik. A 10 éves Zsófi új iskolába kerül, ahol bár minden idegen de bekerül az iskola híres kórusába. Itt összebarátkozik Lizával, aki a legnépszerűbb lány az osztályban. Együtt szembeszállnak a kórusvezetővel, Erika nénivel, aki csak elsőre látszik kedvesnek, egyedi módszerrel éri el, hogy ne legyenek hamis hangok az előadásokba. A feszültség az énekelni szerető gyerekek és a kórust az éneklésnél többnek gondoló felnőtt között feszül, ami egy szellemes csattanóban oldódik föl a film végére.(FOGALMAM SINCS MI A VÉGE)

Egy hibásnak bizonyuló pedagógiai módszer, ami komoly problémákhoz vezethet. ""
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Angol, forditas, holnap, english, idegennyelv
0
Általános iskola / Idegen nyelv

Válaszok

1
'' The story takes place in 1991. The 10-year-old Zsófi moves to a new school, where any stranger but will be added to all of the school's famous choir. Here he befriends Liza, who is the most popular girl in the class. Together they oppose the choir leader, Erika's aunt, who at first seems to reach only nice, unique way that there are no false notes in the performances. The tension in the sing-loving kids and tension between the choir singing more thought adults, which dissolves in a witty punch up at the end of the film.

A pedagogical methods prove to be defective, which can lead to serious problems. '"
0