Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ezeket kerem segitsenek megoldani!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
513
Ez lesz a kovetkezo orai dolgozatban es nagyon kerem hogy segitsenek megoldani!! Amiket megcsinaltam azok jok-e es amiket kihagytam azokban kernem a segitseguket!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1. A grafikon jó, de a B fölötte van. A többi jó.
2. Az x → -x+3 hiányzik, azt ábrázold. A többit is azért nézd meg, hogy melyik melyik.
3. Az 5 is növekvő. A 3 nem vízszintes (azt már írtad a növekvőhöz), hanem a 6-os vízszintes. A (0;1) pontosn a 2-es és 4-es megy át, nem a 3-as. A negyedik táblázat-cellát nem értem, milyen a képe?
4. Az abszolút érték függvénynek nem olyan a képe. Írd fel -4 és -3-ra is, ne -2-vel kezdj.
És |x+2| ha mondjuk x=-1, akkor az |-1+2| = |1| = 1, nem pedig -1. Az abszolút érték függvény értéke tuti pozitív, nem lehet negatív.
Módosítva: 9 éve
0