Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Légyszíves valaki segítsen fontos !!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
298
Átváltás , százalékszámítás nagyon hálás lennék ❤️Köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
2.) 4200 * 1,08 * 0,73 =


3.) x* 0,69 = 60 000

x= 86956,5 Ft ≈ 86955 Ft

Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet.
0