Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sıkok egyenletei

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
397
Irjuk fel annak a sıknak az egyenletet, amely atmegy a P1 : 2x + y − z − 2 = 0, P2 :
x−3y+z+1 = 0, P3 : x+y+z−3 = 0 sıkok metszespontjan es parhuzamos a P4 : x+y+2z = 0
sıkkal.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

4
Nekiálltam
0

x+y+2z=4
1

Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet.
0