Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
315
a=30cm b=12 cm megforgatjuk a hosszabbik oldalához tartózó szimmetria tengelye körül . kellene a felszín térfogat . Hengerről van szó.
Henger
r=10 cm a palást területe 2000 négyzetcentiméter . Kellene a felszín , térfogat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Nekiálltam
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet.
0