Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Teljes négyzet

Főoldal » Középiskola » Matematika
472
Az alábbi egyenletek:
x2-8x+6=
x2-30x+220=
x2+14x+50=

Elég lenne a logikai menet is, hogy megértsem hogy aztán megoldhassam.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Nekiálltam
1

Csatoltam képet.
1

Ebben a videómban magyarázom a teljes négyzetté alakítást, sőt még a függvények ábrázolása és a szélsőérték visszaolvasásában játszott szerepét is mutatom. :)
https://www.youtube.com/watch?v=O-gI3d-LHAQ&list=PLwXxAxAEOlGhNv6JCOwW1uDe3X-CiXbzj&index=4
0