Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS! Légyszi segítsetek!

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
393
Még nem vettük ezek nagyrészét, hálás lennék ha valaki elmagyarázná érthetően és segítene az alábbi feladatok megoldásában. Előre is köszönööm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
SZÁMSOROZATOK MONOTONITÁSA KORLÁTOSSÁGA KONVERGENCIÁJA
https://www.youtube.com/watch?v=zbKzsdlD9uQ&list=PLwXxAxAEOlGgLDpzx1zVeSEOEFx257bDn&index=15

Sorozatok határértékének számítása nevezetes határértékek segítségével
Ebben minden nevezetes határértéket megmutatok
https://www.youtube.com/watch?v=IRKmPUh8_7E&list=PLwXxAxAEOlGgLDpzx1zVeSEOEFx257bDn&index=13

A KOMPLEX SZÁMOK TRIGONOMETRIKUS ALAKJA
(De a komplex számok algebrai alakjáról is készítettem videót)
https://www.youtube.com/watch?v=9ZFIsz6WFZw&list=PLwXxAxAEOlGgLDpzx1zVeSEOEFx257bDn&index=9

Ha érdekel, a többihez is ajánlhatok videót.

Ha pedig példákat szeretnél megoldatni, akkor egyenként tedd ki kérlek.
Módosítva: 5 éve
0