Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika házi feladat c kérdés

Főoldal » Középiskola » Matematika
710
A csatolt képek közül a 3. feladat és azon belül is a c rész amiben kérném a segítségüket.
Köszönöm szépen.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
1

2*r*π=29,5
r=4,695070821 cm
A=2r²π+2rπ·(21-2r)=480,9954107 cm²
0