Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S.O.S. fogalmazás

583
Sziasztok megint itt vagyok,hasonlóan mint az előbb! legalább 10 mondatban leírni egy fogalmazást azzal a címmel,hogy a jó szó orvosság!
S.O.S. ez is holnapra kellene.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
#irodalom, #fogalmazás, #SOS
0
Általános iskola / Irodalom

Válaszok

2
A ... születésnapomon történt. Nagyon szeretem a szüleimet, mert mindig sok szeretettel gondoskodnak rólam. Tudtam, hogy a szülinapomra is olyan ajándékot kapok, ami élmény nyújt nekem, és aminek nagyon fogok örülni. A legutóbbi szülinapomon étterembe vittek, ahol szabadon választhattam a sok finomság közül és kaptam egy csodaszép naplót kis lakattal, amibe az emlékeimet, titkaimat le tudom írni. Próbáltam rájönni, mit terveznek, de nyomát sem láttam semmiféle készülődésnek. Sokszor rátaláltam - némi keresgélés után - a karácsonyi ajándékomra. De most semmi. Jaj, ugye nem felejtik el, hogy születésnapom lesz?
Eljött a nagy nap. Dobogó szívvel ébredtem, de a reggeli hagyományos volt. Apu azt ajánlotta anyukámnak, hogy ma ne főzzön, ugorjunk át az étterembe. Megint étterem? Remélem torta azért lesz! Déltájban elindultunk. Szorongó szívvel, némán szálltam be az autónkba. Mikor beléptünk az étterembe, az egész dekoráció szülinapi partira utalt. A zenekar játszotta a boldog szülinapot, de az étteremben csak hárman voltunk. Ekkor kinyílt a hátsó ajtó és az osztálytársaim jöttek be rajta, ők énekelték a boldog szülinapot. Ez csodás! Boldogan néztem a szüleimre. Az osztálytársaim között ott volt az a fiú a másik osztályból, aki titokban tetszett nekem. Rögtön elájulok! Nem hiszem el! Mindenki hozott meglepetést nekem. Nagyon sok ajándékom lett. Ebéd után a zenekar dobpergése közben hozták a hatalmas emeletes tortát. Én vágtam fel és örömmel adtam minden meghívottnak. Megint hatalmas dobpergés következett. Jaj, már olyan vagyok, mint egy duda! Degeszre ettem magamat. Az ajtó kinyílt. Uram, atyám! A kedvenc pop énekesem jött be rajta. Csak nekünk énekelt. Az osztálytársaim is hatalmas ovációban törtek ki! Ez, igen ez volt az a pillanat, amit meg akartam állítani. És egy lassú számnál odajött a nagy ő. Elpirultam, de az osztálytársaim is felálltak táncolni. Így könnyebb volt. Csak neked mondom naplóm: Az idő tényleg megállt. Legalábbis nekem :)

Bátran alakíts rajta. :D
Módosítva: 3 éve
1

Nagyon szépen köszönöm
0