Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ismét matek,sos

Főoldal » Középiskola » Matematika
390
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam.
Két youtube videómat is ajánlanám hozzá:
Ez a szorzattá alakításról szól:
https://www.youtube.com/watch?v=ahupuSFJyjQ&list=PLwXxAxAEOlGi7sGpBDsXyBSFkhfVO6lzW&index=3
Ez pedig az algebrai törtekről:
https://www.youtube.com/watch?v=SnTWO4oz2I8&list=PLwXxAxAEOlGi7sGpBDsXyBSFkhfVO6lzW&index=2
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet. A profilomnál is kérem, hogy egyesével, külön-külön tegyük fel a feladatokat.
Cserébe próbálok szépen kidolgozott videó magyarázattal ellátott válaszokat adni. Ha egész lap kerül ki az oldalra, akkor érdemes melléírni, hogy hányas sorszámú feladat legyen kidolgozva. Köszönöm a megértést. :)
Módosítva: 5 éve
0