Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Gráf

Főoldal » Középiskola » Matematika
401
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem
Ebben a videóban a gráfelméletről beszélek:
https://www.youtube.com/watch?v=OUssNf-IZGo&list=PLwXxAxAEOlGhUXe5X56Q0AZ6jJqjKBn86&index=2
Módosítva: 5 éve
1

Csatoltam képet. Ennek a videónak a 3. feladata ez.
https://www.youtube.com/watch?v=Wdbkc9wQXDU


A 2. feladat: 10 piros golyóból 1-et 10 féleképpen választhatunk ki. A kedvező esetek száma 10

Összesen 50 golyóból 1-et 50 féleképpen húzhatunk.

A valószínűség: 10/50 = 1/5, azaz 20% esélyünk van.
Módosítva: 5 éve
1