Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenletek

Főoldal » Középiskola » Matematika
381
1) 4x + 2 = 2x + 10
2) 6x + 14 = 9x – 10
3) 4x – 7 + 5x – 3 – 2x + 8 = 5x + 6
4) 4(x – 3) + 3(2x + 5) = 2(x – 7) + 57
5) 8 – 2(3x + 5) – 3(4x – 1) = 7 – 5(2 – x)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem
0

Csatoltam képet.
0