Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

MATEK

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1115
Egy gépet 20%-os eredménnyel árultak,majd újabb 20%-os engedményt adtak a csökkenetett árból is.
Az eredetileg 520 euros gép mennyibe kerül végül? Hány százalékos így a leárazás?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem. Ha megnézed a videómat, a % számításról mesélek. :)
https://www.youtube.com/watch?v=HBR2IjbGjTI&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n&index=10
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet.
0