Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kerlek segitsetek! Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
528
3. Egy fúrógép által megmunkált gépalkatrész, ha vízbe dobjuk, 5 perc alatt 5 liter víz hőmérsékletét 5 fokC-al emeli. Hány kW teljesítményű a fúrógép, ha feltételezzük, hogy a folyamat hatásfoka 45%?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sürgős, fizika, iskola
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Csatoltam képet. Én a feladataid közül az első példához készítettem videót. Ha van kedved, akkor hallgasd meg.:)
https://www.youtube.com/watch?v=j3pI9tPn30I&list=PLwXxAxAEOlGi9V6gg5-bKzSjBVAQMubor&index=2
Ezt a 3.-at tedd ki újra, vagy nekem az elsőt, és átköltözök. :D
Módosítva: 5 éve
1