Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia egyenletek 8. osztály

Főoldal » Általános iskola » Kémia
732
C2H6+O2=
C3H8+O2=
C4H10+O2=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
Szia!
Minden szénhidrogén szén-dioxiddá, és vízzé ég el. Csak sztöchiometrikusan kell rendezni. Azt meg tudod oldani? Ha nem, akkor jelezd, és leírom!
2