Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Folytatás

Főoldal » Középiskola » Matematika
995
2. Hány féleképpen olvasható ki a következő alakzatból az ÉRETTSÉGI szó?

ÉRETTSÉGI
RETTSÉGI
ETTSÉGI
TTSÉGI
TSÉGI
SÉGI
ÉGI
GI
I
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Készítem.
0

294-szer olvasható ki
-1

Csatoltam képet. Küldöm a linket, ahol magyarázom is.
https://www.youtube.com/watch?v=qoADF7Suoag&list=PLwXxAxAEOlGg4BbBrP0eJzx31Z-3TVhwr&index=4
A 8. perctől ilyen példát magyarázok kb 4 percen át.
Módosítva: 5 éve
1