Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Exponenciális egyenlet

Főoldal » Középiskola » Matematika
322
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy feladat megoldásában.
Odáig eljutottam, hogy felbontottam és a többi példáim alapján ki kellene emelnem a 3x-edikent, viszont utána nem tudok tovább haladni. Valaki tudna segíteni ebben?
Előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem Ebben a videóban magyarázom is a youtubeon. De minden fontos típust magyarázom.
https://www.youtube.com/watch?v=2ByTKfLIq2s&list=PLwXxAxAEOlGiZU5r7848UsLA4FO5J0CYz&index=3
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet.
0