Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Surgos segítségetekét élőre is köszönöm

Főoldal » Általános iskola » Matematika
285
0,(2)=
0,1(3)=
1,25=
2,1(15)=
0,(234)=
2,22(33)=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
koszonom
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Írd meg kommentben a példát.
0