Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szorzattá alakítás

Főoldal » Középiskola » Matematika
483
Alakítsa szorzattá a következő kifejezést: x2+10x−56
Mi a menete?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem. Ha megnézed ezt a videómat, akkor mindent fogsz tudni. Megtisztelnél vele.
https://www.youtube.com/watch?v=b_BUM6bnWkE&list=PLwXxAxAEOlGhNv6JCOwW1uDe3X-CiXbzj&index=2
Módosítva: 5 éve
1

Csatoltam képet.
1