Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

• Függvény •

Főoldal » Középiskola » Matematika
386
Sziasztok valaki tud meg tudná nekem ezt oldani? (Magyarázattal „mit miért kell”)
Előre is köszönöm!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem. Ebben a videómban mesélek a lineáris függvényről. Ha van 15 perced, akkor nézd meg kérlek. :)
https://www.youtube.com/watch?v=rM-BVsfIvVI&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n&index=9
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet.
0