Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
411
Egy repülőgép 12700 km utat tehet meg egyszeri üzemanyagtöltéssel.Mennyi idő alazt tenne meg ekkora távolságot a repülőgép 800 km/h sebességgel?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
s = 12 700 km
v = 800 km/h
t = ?
-----------------
v = s/t ⇒ t = s/v
t = 12 700 km / 800 km/h
t = 15,875 óra = 952,5 perc = 57 150 mp
0