Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Kémia
333
Egy kocsi a tengerparton 9,4 m/s sebességgel halad 28 utasával.Mekkora utat tett meg a vitorlád kocsi 30 másodperc alatt?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
sebesség=út/idő
v=s/t

s=v*t=9,4 m/s * 30 s = 282 métert tett meg.
1