Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitsetek!

Főoldal » Általános iskola » Fizika
527
E1=12V
E2=10V
E3=8V
r1=r2=r3=1
R1=1
R2=2
R3=3
R4=R5=2
I1=?
I2=?
I3=?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Kellene ábra is, kapcsolási rajz.

És mi a kis r illetve nagy R?
A nagy R bizonyára az ellenállás, de mi a kis r?
0