Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Gyors segítségre van szükségem!

Főoldal » Középiskola » Matematika
393
Illeszkedik e az A(-2,35) illetve B(8:1) pont a 6x-5y=43 egyenletű egyenesre?
Válaszát számítással indokolja!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Készítem. Szinte a teljes koordináta geometriát magyarázom videókban.
https://www.youtube.com/watch?v=Sip4PqcP7Fo&list=PLwXxAxAEOlGhIzlIoCih8HrNtDLaymox6&index=11
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet. Ezt csak azért, mert jó tudni. :D
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet.
0