Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
464
Számítsd ki haromtizedes pontossaggal az 50kg-os Borikara ható gravitációs erőt az alábbi esetekben: a. ÉSZAKI SARKON(g=9,832N/kg).b. Egyenlitonel Tengerszint felett(g=9,78N/kg).c. Egyenlitonel 9000m magasan. (g=9,754N/kg)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

a) 50*9,832=491,6 N
b) 50*9,78=489 N
c) 50*9,754=487,7 N
0