Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számítsd következő számok legkiseb közös többszörösét .

Főoldal » Középiskola » Matematika
298
a) [15;35;42 ]= b)[36;48;60]= c)[25;40;45]= d)[77,34,121 ]= e) [150;120;90]= f)[144;96;48]=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Köszönőm szépen.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet.
1