Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Primitiv fuggveny

Főoldal » Középiskola » Matematika
527
Milyen esetekben mondhato el, hogy nem letezik primitiv fuggvenye egy fuggvenynek. Milyen modszerek leteznek ekkor a hatarozott integral pontos kiszamitasara? (Ha tudunk görbe alatti teruletet szamolni.)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Remélem hasznosnak tartod az emelt szintű felvételire összeállított videómat:
https://www.youtube.com/watch?v=hZV6ZKR-CqI&list=PLwXxAxAEOlGjbRrNnffp_7fsw90VSB9wD&index=15
0