Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Helyettesítési értékek

Főoldal » Középiskola » Matematika
953
1110) számítsuk ki a kifejezések helyettesítési értékét ha a= 4 b=-1,2 c=4/5
e) -3abc törve 2a+1
f) 2*(a-b törve c + c törve a)
1109) Az alábbi kifejezéseket állítsuk együtthatók szerint növekvő sorrendbe
a)3,8xyz; -0,8x*5z; -3x(-1,2yz); 2x-(-2,1y); 4x(-0,7yz)
b) -4,2a^2; 4a(-1,5b); 2a(-3b); (2b^2)*(3,5a); (-2,2a^4)*2b
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

Csatoltam képet.
0