Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 11.:Trigonometria

Főoldal » Középiskola » Matematika
322
Számítsd ki az ABCD négyszög területét! BA= 5cm; AD= 10,2cm; DC= 2cm; CB= 13cm; α= 115,56⁰
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

T=36 cm²
1