Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek lecke

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1563
Egy gépkocsi árát 10%-kal felemelték. Mennyibe került eredetileg a gépkocsi, ha az új ár 21 560 Euró?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
p=110%
e=21560
a=?
a=e*100/p=21560*100:110= 19600
A gépkocsi eredetileg 19600 euróba került.
Módosítva: 5 éve
1