Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szöveges feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
3429
Egy apa háromszor annyi idős, mint a fia. 15 év múlva az apa kétszer annyi idős lesz, mint a fia. Hány éves a fia most?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem. Ebben a youtube videómban ezt a feladatot is magyarázom.
https://www.youtube.com/watch?v=u3wNXJ8LEjw&list=PLwXxAxAEOlGi9V6gg5-bKzSjBVAQMubor&index=5
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet.
1