Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szöveges feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
2082
Karcsi most kétszer olyan idős, mint Feri. Négy évvel ezelőtt azonban Karcsi háromszor olyan idős volt mint Feri. Hány éves most Karcsi?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem. Ebben a youtube videómban ezt a feladatot is magyarázom. :)
https://www.youtube.com/watch?v=u3wNXJ8LEjw&list=PLwXxAxAEOlGi9V6gg5-bKzSjBVAQMubor&index=5
Módosítva: 5 éve
1

Csatoltam képet.
1