Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

6 osztály. Számítsd ki a számok leg kisebb közös többszörösét.

Főoldal » Középiskola » Matematika
369
a)[15; 35 ;42]= b) [36 ;48; 60]= c) [26; 40 ;45]= d) [ 77; 33 ; 121]= e)[ 150; 120; 90 ]= f) [144; 96 ; 48]=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Koszonom elore is
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Készítem.
1

Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet.
1