Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SEGITSeg 45 percen van ra

Főoldal » Középiskola » Matematika
372
Segítség
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Miben is? Dolgozatot írtok?
1

Csatoltam képet. Érdemes megnézned ezt a videómat. Megtisztelnél vele. :)
https://www.youtube.com/watch?v=UEg252s6pVk&list=PLwXxAxAEOlGg981HeeuaSl_WoflUNqhoW&index=7
Módosítva: 5 éve
0